Termoplast er en slags plastmateriale, der er blevet almindeligt anvendt til fremstilling af vejmarkering og vejstriber. Det er et meget populært materiale på grund af dets fleksibilitet, slidstyrke og modstandsdygtighed over for vejrforhold. Dermed har produktet lang levetid samt god refleksion og friktion, som kan tilpasses efter behov.

Dan-markering leverer alle former for professionelle løsninger indenfor markeringer med termoplast, der er den markerings- og afstribningsprodukt der primært anvendes til trafik- og vejmarkering i Danmark. Vores stamsted er i Gørding, men vi hjælper naturligvis med løsninger af termoplast i hele Danmark.

Mange muligheder med termoplast

Termoplast kan blive opvarmet til en høj temperatur, hvorefter det kan blive formet til den ønskede form. Når det køler ned, bliver det fast og stærkt. Dette gør det nemt at installere og vedligeholde vejmarkering og vejstriber, da de kan blive formet til den ønskede form, og deres farve vil forblive klare og synlige i mange år.

Termoplast kan benyttes til mange formål og til projekter af varierende størrelse – lige fra parkeringspladser og legepladser og skolegårde til trafikkryds, større landeveje, motorvejsprojekter m.m.

Markeringer med termoplast øger sikkerheden

Vejmarkering og vejstriber er et af de mest effektive måder at sikre sikkerheden på vejene. De hjælper med at lede trafikken og sørge for, at biler holder sig inden for deres bane. De kan også bruges til at afmærke farlige områder, såsom vejarbejde, og hjælpe fodgængere med at færdes sikkert på fortove og cykelstier.

Hvis du ønsker at opgradere dine veje og øge sikkerheden for alle, der færdes på dem, bør du overveje at investere i termoplast. Det er en nem og effektiv løsning, der vil hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Hør mere om vores arbejde med termoplast

Vil du have klare, synlige og sikre vejmarkeringer og vejstriber, eller ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med termoplast? Så kontakt os i dag på tlf. 75 17 73 22 for en uforpligtende samtale. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail: info@dan-markering.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lad os sammen optimere vores veje og gøre dem mere sikre og effektive for alle!