Dan-markering leverer individuelle løsninger indenfor dekorations- og specialmarkering på såvel udendørs- som indendørsarealer, eksempelvis skolegårde, legepladser, gårdmiljø, pladser og byrum m.m. – typisk udført i termoplast.

Med dekorative markeringsløsninger kan Dan-markering gøre såvel offentlige som private arealer til en integreret del af den samlede løsning – anonyme flader bliver til aktive, inspirerende og levende områder.

Leg- og læringsmiljøer

Dan-markering udvikler udendørsarealer til visuelle lege- og læringsformål for eksempelvis skoler, institutioner, idræts- og boligforeninger m.fl. – fx opfriskning og re-design af skolegårde og boldbaner med udgangspunkt i nøgleord som leg, (aktiv)læring, sport og bevægelse. Alle vore løsninger har fokus på leg og bevægelse, der har en positiv effekt på fysisk og psykisk velbefindende.

Dan-markering tilbyder specialdesignede markeringsløsninger der både kan udfordre og inspirere børn og unge til at træne koordination samt øve teamwork under uformelle rammer. Mulighederne er mange og som kunde har I mulighed for at få specialfremstillet skolesymboler til jeres behov.

Byrum

Med et ønske om at opfriske et kedeligt byrum i forbindelse med eksempelvis byfornyelse, renovering eller nybyggeri, har I som kunde et utal af muligheder for at træffe valg om dekorationsmarkering. Dan-markering hjælper arkitekter, landskabsarkitekter og kreative sjæle med at gøre ideer og ønsker til virkelighed.

Et andet ønske kan også være at anvende specialmarkering som ”nuding” og give eksempelvis borgeres og turisters adfærd et skub i den rigtige retning.

Virksomheder

Dekorationsmarkering kan også anvendes til eksempelvis at byde gæster og medarbejdere velkommen på en kreativ måde, samtidig med at virksomheden brandes – sammen kan vi finde de rigtige løsninger.